11 липня 2022 17:50
Я працювала юристом у Govitall 3 роки. І можу сказати, що Govitall — це про людей та можливості.
Людям без досвіду або з мінімальним досвідом в сфері, компанія надає круту можливість спробувати свої сили. Крім того, постійно підтримує навчання та розвиток своїх спеціалістів. У нас відбувалося багато івентів, майстер-класів різної тематики, була корпоративна йога, курси англійської та психолог. Можна було також спробувати себе в якості лектора, ділячись з колегами корисною інфою. Дуже цікавий досвід.
Зарплата приходила без затримок. Класний офіс. Керівництво відкрите до спілкування та діалогу, що особисто для мене було дуже важливим. Завжди можна було прийти до свого тім ліда чи навіть CEO (Льоша, за це окреме дякую!) з пропозиціями, ідеями та думками щодо вдосконалення робочих процесів.
Колектив — це окрема любов. У мене були дуже круті ментори та наставники. За час роботи в цій компанії я знайшла не просто класних колег, а справжніх друзів, з якими ми й досі на зв’язку.
Після трьох років в родині Govitall для мене настав час рухатися далі, тому в 2021 році наші шляхи розійшлися, але залишилися дуже теплі спогади про співпрацю з компанією та безцінний досвід, за що я надзвичайно вдячна людям, з якими працювала.