3 жовтня 2025 13:42
Я вже майже десять років працюю в GoReel і пройшов шлях від початківця-розробника до ліда одного з проєктів. За цей час компанія стала для мене не лише місцем роботи, а й простором для постійного розвитку, росту й нових можливостей.
Особливо ціную дружню та підтримуючу атмосферу — тут легко знайти однодумців, які готові допомогти й поділитися досвідом. Багато колег прийшли до нас по реферальній системі, і це, мабуть, найкраще підтвердження того, що люди справді хочуть працювати тут і запрошують своїх друзів та знайомих.
Окремо варто відзначити сильну інженерну культуру, орієнтованість на якість рішень і сучасні технології. GoReel постійно інвестує у розвиток співробітників та створює умови, у яких можна вирости як професійно, так і особисто. Це компанія, де твої ідеї цінують, де дають шанс реалізувати себе й розкрити свій потенціал.
Соціальний пакет і бенефіти також на високому рівні, що робить роботу тут комфортною та стабільною. Але найголовніше — це люди: щирі, професійні, готові допомогти й підтримати в будь-якій ситуації.
Підсумовуючи: для мене GoReel — це місце, де я виріс як спеціаліст і як особистість, і я вдячний компанії за цей довгий і насичений шлях.