25 березня 17:59
Працюю у Goodface продуктовим дизайнером близько 9 місяців.
Не те щоб я пройшов крізь багатьох клієнтів за цей час, але хотів зазначити, що команда дійсно ретельно добирає проєкти. Тому всі замовники, з якими я працював, реально залучені у проєкти, активно співпрацюють та зацікавлені у результаті. Це відчувається в роботі, і в такому середовищі працювати набагато приємніше, а результат виходить якісніший.
Проєкти з різними індустріями, задачами та контекстом, тому кожен раз є щось нове, над чим хочеться посидіти, подумати й поекспериментувати, тому це класне місце для тих, хто хоче працювати в студійному форматі та розширювати кругозір через різні індустрії й задачі.
Атмосфера всередині — підтримуюча. Всі, від дизайнерів до менеджменту, допомагають один одному та відкриті до нових ідей і покращень. Команда адаптивна, розуміє сучасні виклики та відкрита до експериментів і нових підходів, без бюрократії. Завдяки командним зустрічам є відчуття приналежності до чогось більшого: відчувається, що тебе цінують.
Для мене це гарний досвід і середовище для професійного розвитку, тому дуже дякую всій команді за те, що створюєте такі можливості