19 лютого 11:56

Дмитро Родіонов, Content Marketing Strategist / Digital Marketing Manager

Декілька діб тому отримав оффер від команди GoodFace і вважаю за потрібним поділитися вкрай приємним досвідом від процесу найму на позицію Marketing Content Writer.

В першу чергу, я дякую HR-генералісту Аллі за те, що ці декілька тижнів в мене не виникало відчуття забутості з боку команди. Щоразу, Алла інформувала мене про поточний статус вакансії і робила це дуже дружньо без усіляких корпоративних кліше а-ля «дякую за інтерес до нашої позиції, це дуже важливо для нас».

Окремо варто відзначити вагомий внесок СЕО Максима під час другої (технічної) співбесіди.
Я не відчував з його боку жодного тиску, імітації допиту або прагнення якось занизити мої навички провокаційними питаннями (що, на жаль, зустрічається серед IT роботодавців).

Водночас, хід обох інтерв’ю (як pre screen так і tech) був дуже екологічним, культурним та зовсім неупередженим з точки зору моєї біографії як спеціаліста.

Максим та Алла дуже чітко, послідовно і зважено розкривали мене як особистість, при цьому не використовуючи шаблонні техніки та сухі питання ери 2010-х років. Команда GoodFace підходить до залучення кандидатів саме так, як ти очікуєш у 2026 році — легко, адекватно і прозоро — без фальшивих посмішок чи інших емоцій.

Логіка побудови тестового завдання вартує окремого honorable mention’у. Мені надали чіткі умови, вимоги, очікування, допоміжні матеріали та повний контекст задачі. Це свідчить про те, що в команді розуміють сенс тестових завдань, знають що хочуть побачити і не ставляться до цього як до корпоративної формальності.

Власне те ж саме стосується і оффера, де зафіксовано, що саме я маю виконувати, який план на випробувальний термін, які результати очікуються, тощо. На додачу, є різноплановість задач, визначеніі зони покриття, а також дорожня карта прогресу, якого я маю досягти.

Приємно було пережити подібний досвід, дякую, та сподіваюсь на такі ж відчуття від онбордингу та подальшої роботи.

Дмитре, дякуємо за твій теплий, проактивний і детальний відгук.
Впевнена, для когось він буде відповіддю на сумніви чи питання. Окреме дякую за персоналізацію 😇 Справді намагаємось уникати кліше і цінуємо чесність. Над тестовим працювали не на швидку — хотіли побачити і фаховість, і персональний погляд. Раді нашому старту співпраці. Онбординг уже в процесі, і попереду цікаві спільні кроки.