9 вересня 2023 14:30

Володимир Цируль, Frontend developer в United Tech

Я працюю у компанії Goodface з жовтня 2022, і можу сказати, що це одне з найкращих місць, де я міг би розвивати свою кар’єру в області front-end розробки.

Перш за все, хочу відзначити доброзичливу та дружню атмосферу в колективі. Команда Goodface — це перш за все люди, з якими приємно працювати щодня. Ми завжди готові допомогти один одному і поділитися знаннями, тому тут легко зростати як професіонал. Важкі моменти завжди виникають у будь-якій роботі, але тут ти можеш бути впевнений, що тебе завжди підтримають і допоможуть знайти виходи із складних ситуацій.

Ще однією вагомою перевагою є гнучкий графік роботи. Також ви можете працювати віддалено, якщо ви з іншого міста. Компанія розуміє важливість балансу між роботою та особистим життям, і дозволяє працювати за зручним графіком. Звісно ж без крайнощів, роботу потрібно виконувати)

Зарплатня тут погодинна, тому ви можете бути впевнені що отримаєте гідну винагороду за потрачені зусилля і свій час

Загалом, працюючи у Goodface, я відчуваю себе цінним членом команди та маю можливість постійно розвиватися як професіонал. Я вдячний за цей досвід та можливість працювати в такому чудовому колективі.

Вова, це так важливо чути!
Дякуємо за позитив та оптимізм, які ти додаєш команді 🤗