20 червня 2023 19:20

Marina Ostapenko, SDR в Artkai

Я працюю в Goodface agency на позиції SDR і мені хотілось би поділитись своїми позитивними враженнями про нашу компанію.

Перш за все хотілось би відмітити комфортні умови праці. За час своєї роботи тут, я відчуваю себе повністю задіяною та підтриманою у всіх робочих процесах. Команда створює сприятливі умови для розвитку та надає необхідну підтримку і ресурси для успішного виконання робочих задач. Варто окремо виділити гнучкий графік та наявність чіткої зони відповідальності, що є однозначним плюсом. Окрім того, підтримка та заохочення до подальшого розвитку мотивує мене розкривати свій професійний максимум.

Однією з не менш важливих переваг роботи є супер френдлі колектив. Мої колеги — це експерти у своїй справі, у яких ти завжди можеш навчитись чомусь новому. Наша внутрішня комунікація досить ефективно сприяє продуктивній співпраці, а корпоративні заходи допомагають відчути, що команда на одному вайбі.

Goodface — це не про місце роботи. Це про команду, яка працює над спільною метою. І я щаслива бути її частиною🙂

Любимо тебе! 🤗