11 жовтня 2022 13:22

Vitalii Baidak, Senior Frontend Developer

Всім привіт)

Пропрацювавши в Goodface agency майже 3 роки на посаді Frontend developer, хотів би поділитись своїми враженнями та досвідом. Постараюсь бути максимально об’єктивним)

Коли я прийшов у Goodface, це була невеличка компанія в невеличкому офісі, в якому працювали 3 людини, не враховуючи віддалених працівників. Я став четвертим :)

З того часу багато чого змінилось. Ми встигли переїхати у новий офіс, а також з’явились нові члени команди, і, що важливо, сформувались враження про компанію та людей які в ній працюють)

Почну з простого — офіс та розташування

Як би банально це не звучало, а офіс зручний та затишний, розташування 5 хв від метро) Також по класиці смачна безлімітна кава та інші офісні плюшки)

Щодо робочого місця. Тут у вас буде свій компуктор + монітор, який ви зможете налаштовувати як завгодно, оскільки поки ви тут працюєте, окрім вас ним користуватись ніхто не має права.

Потужності компукторів цілком достатньо для роботи. Звісно, це також залежить від робочих задач, тому при потребі компанія може оновити комп’ютер, щоб за ним було зручно працювати

Робочий графік

Пн-Пт, роботу потрібно розпочати в період від 9 до 11 ранку, 8 годинний робочий день. Протягом дня, звісно, є час на обід. В цілому нічого нового, все стандартно)

Оплата

Рівень оплати, в порівнянні з ішими компаніями, я вважаю досить високий. Оплата праці загалом погодинна, тому якщо з певних причин вам доведеться попрацювати більше — всі години будуть оплачені. Також це плюс якщо ви любите попрацювати більше необхідного)

P.S Овертайми в компанії не вітаються)

Колектив

Колектив просто суперовий) Легкий у спілкуванні, веселий, тому працювати в офісі точно не буде нудно)

Підсумки

Підсумовуючи, хочу сказати: що вірю що в компанії велике майбутнє, оскільки бачу які зусилля всі докладають для її розвитку, а також бачу результати цих зусиль. Власне через що й досі залишаюсь тут, і поки що не планую змінювати робоче місце)