GoMage

Амстердам (Нідерланди), Texas

26 квітня 2024 17:24

Ekaterina Sukhova, Content Manager

2 роки роботи в GoMage були без перебільшення одним з найбільш яскравих моментів мого життя. Жодного дня я не пожалкувала, що прийняла офер від цієї компанії.

GoMage — це дружня атмосфера, де тебе цінують як спеціаліста, відносяться людяно до будь-яких обставин, які у тебе виникають, та готові завжди прийти на допомогу та підтримати.

GoMage — це крута команда, в якій готові чути твої ідеї та пропозиції, надають конструктивний фідбек, та не звалюють відповідальність за невдачі.

GoMage — це місце для професійного зросту біля великої кількості класних спеціалістів, які надихають та мотивують.

GoMage — це про турботу. Коли почалися блекаути, компанія забезпечила усіх, хто цього потребував, потужними павербанками, щоб у людей була можливість працювати стабільно.

GoMage — це не завжди легко, але це завжди спільна командна робота і подолання труднощів.

Наразі я йду, бо хочу розвиватися далі, в іншому напрямку. Але GoMage назавжди в моєму серці. Це місце мого особистісного та професійного зросту, крутих знайомств та теплих спогадів. Щиро бажаю удачі та подальшного розвитку компанії разом з усіма, хто тут працює та буде працювати.

Підтримали:  Yulia Tarasova