12 жовтня 2024 21:14
Привіт! Я завершив курс Fullstack Developer BootCamp в GoIT і хочу поділитися своїми враженнями. Це був дійсно цінний досвід, який надав мені необхідні знання та навички для того, щоб знайти роботу в IT.
Протягом курсу я реалізував кілька пет-проектів, а також вивчав додаткові матеріали, такі як TypeScript та SQL, які стали чудовим доповненням до основної програми. Варто підкреслити, що проєкти, над якими ми працювали, мали суто навчальний характер. Для успішного працевлаштування надзвичайно важливо доповнити своє портфоліо власними роботами, здебільшого волонтерськими або реалізованими в рамках буткемпів — тобто такими, які справді працюють.
Хоча пошук роботи зайняв чимало часу, я зрештою знайшов свою першу позицію завдяки контактам, які здобув на LinkedIn.
Особливо хочу подякувати команді GoIT за їхню підтримку та професіоналізм. Особливо вдячний менеджеру Аліні Писаренко, яка завжди оперативно допомагала, та викладачу React Сергію Дринкіну. Його поради та досвід допомогли мені навчитися писати більш якісний код. Навчання на буткемпі також суттєво підвищило мої софт-скілл навички, що дуже знадобилося під час пошуку роботи.
Варто пам’ятати, що
Дякую за увагу!