2 жовтня 2024 12:18
Всім привіт! Хочу поділитись тим, що після курсу GoIT з дата аналітики знайшла роботу в класній компанії — всього за 2 тижні пошуків. Змінювати професію було трохи страшно (в минулому я маркетологиня та копірайтерка), але з підтримкою ментора, чудових лекторів та групи все вдалось.
На курс потрапила після безкоштовного марафону, де зрозуміла — МОЄ. Звичайно, на самому марафоні ми лише вчились створювати візуалізації та дашборди, і це було доволі легко, а на самому курсі довелось попітніти. Стільки нових тулзів, стільки функцій... Навіть Python освоїли)
Курс досить насичений — 2 двогодинних заняття на тиждень протягом 5 місяців. Це і плюс (бо матеріали лишаються назавжди, а їх ну дуже багато і все добре структуровано), і мінус (деякі теми банально не встигаєш нормально пройти і скануєш конспект, щоб вихопити те, що треба для домашки). Суміщати з фултайм роботою можна, але це доволі виснажливо і не завжди вдавалось вчасно дивитись лекції та робити домашки.
Стек технологій чудовий — Excel (так-так, це досі база і використовується в компаніях), SQL (PostreSQL), BigQuery, Tableau, Looker Studio, PowerBI, Python... За іронією долі, PowerBI, що був як бонусне, необов’язкове заняття, якраз попався у двох з двох тестових (разом з Excel та Python). На курсі я тоді його не пройшла, тому довелось освоювати в екстренному режимі. Та оффер з гарними умовами все ж отримала)