21 липня 2024 15:19
Всім привіт! Хочу залишити відгук про курс Python Developer, на якому я навчався.
GoIT порекомендувала наченена, яка в свою чергу проходила курс Full Stack, після чого я відвідав відпоівідні демо курси та тест професій, що також пропонували GoIT . Ознайомившись з підходом, та навчальною платформою я чітко вирішив, що хочу спробувати себе у написанні скриптів на Python для автоматизації своєї роботи в сфері інжинірінгу.
Вже під час проходження розділу Python Core від Володимира Василика (неймовірно класно викладає) я зарекомендував себе в команії, де я працюю- як людина, що мала хорошу базу по Python, за рахунок чого далі проявив бажання долучитися до Automation Department, де зміг на практиці проявити свої навички.
Розділ Python Web цікавий, але я не мав аж такого бажання в ньому, оскільки бачив себе в іншій сфері,і тут приходить розділ Data Science, що просто зірвав мені дах.
Я побачив багато можливостей в цьому і дуже зацікавився даним розділом, тому зараз, у вільний від роботи час шукаю ще більше інфо, щоб дізнатися нового.
В цілому під час навчання було дуже цікаво, комунікація з менторами та одногрупниками здійснювалася за рахунок каналів у Slack, тому я завжди мав можливість отримати вчасний фідбек. Також приємно те, що студенти проявляли велику активнфість під час курсу, і деякі вже брали на себе реальні таски на апворк, або просто розвивали свої проекти, до яких закликали долучитися, а це в свою чергу лишня практика.
Окремо хочу відмітити автоперевірки на курсі, це імба. Я навіть зараз часто повертаюся до цих задач, і прохожу певні розділи по новій, щоб освіжити пам’ять, а також попрактикуватися
З пошуком роботи мені довго мучитись насправді не прийшлося, оскільки я вже працював в міжнародній інжинірінговій компанії, але після проходження курсу, я зміг відкрити для себе нові можливостів даній компанії, що значною мірою позитивно вплинули на мій подальший розвиток як BIM Automation Engineer.
Курс однозначно рекомендую тим хто починає вивчати Python з нуля, і наівіть тим хто з ним знайомий — контенту вистачить як для одних, так і для інших, якщо знати чого саме ти прагнеш)