Вітання всім, хто читатиме цей пост. Хочу почати з того, що не розумію такого великого хейту стосовно курсів від GoIT. Відкрию вам невеличкий секрет: жодні курси у світі не зможуть вам гарантувати працевлаштування без вашого зацікавлення та влиття у процес навчання. Враховуючи сучасний ринок праці, він зараз непривітний до кандидата. Тому потрібно розуміти, що легко не буде, і це точно займе певний час: у когось менше, у когось більше. Але такого, щоб типу я класний (класна), візьміть мене за софтскіли і т.д., вже НЕМАЄ. Такі ситуації залишились у 2020-21 роках. Тому, якщо ваша ціль — це свічнутися з вашої актуальної ніші в нішу ІТ, прислухайтесь до себе, чи дійсно ви готові і прагнете цього. Якщо відповідь ТАК — тоді вперед.
Особисто я закінчив курс FullStack розробника, який триває 10 місяців. На 8-му місяці навчання я знайшов свій перший офер. Стосовно формату навчання та взагалі кому він би підійшов. Якщо ви нікуди не поспішаєте, готові сумлінно вивчати кожну тему модуля, а потім після ваших проєктів закріплювати комплексно всі отримані знання за допомогою файлів і відео, які пропонуються школою; мати зручну LMS платформу і чудово описані теми (що важливо, написані українською мовою); клієнт-менеджера та менторів, які допоможуть вам у вирішенні ваших проблем, та кар’єрного консультанта, який за руку проведе вас по всім тонкощам пошуку місця праці і, можливо, стане вам хорошим помічником та другом у майбутньому, то вам сюди.
Однозначно можу рекомендувати школу GoIT, яка дає необхідну базу та сприяє подальшому працевлаштуванню.