26 червня 2024 18:28
Закінчив курс FullStack розробника від GoIT в версені двадцять третього року. Залишився задоволений матеріалами і викладачами, хоча вчився в основному не по онлайн урокам, а по записам, так як йшов попереду потоку + мені більше подобалась подача матеріалу саме від Олександра Репети (Фронт-енд) та Богдана Лямзіна (Бек-енд).
Після закінчення та під час курсу робив пет проекти та вивчав додаткові матеріали, для самостійного вивчення були: TypeScript, SQL та React Native.
Був в пошуках роботи майже 5 місяців, пошук роботи був важкий і не давав результату, але одного дня через лінкедин познайомився з однією людиною з якою ми потім працювали над одним невдалим фріланс проектом, заплатили мало. Після цього я заповнив свій профіль на UpWork та мав запрошення від інших замовників і вийшов на дохід який обіцяють в рекламах більшість курсів, мій курс окупився всього за місяць роботи 😐. Дякую за увагу.