27 березня 2024 19:15
Враження від навчання в GoIT були надзвичайно позитивними. Компанія відома своїми високоякісними навчальними програмами та підходом, що орієнтований на практичні навички. Велика увага приділяється не лише теоретичним аспектам, а й реальним сценаріям застосування знань.
Особливо вражаючим був досвід спілкування з Олександром Репетою. Він виявився не лише професійним вчителем, а й справжнім ментором, який мотивував до досягнення великих результатів, тому зараз я працюю в компанії своєї мрії. Його підхід до навчання заслуговують на високу оцінку. Його ентузіазм та знання збагачують навчальний процес та створюють стимул для постійного розвитку. Олександре, якщо ви це читаєте, — велике і щире вам дякую, це частково і ваша заслуга.
Окремо хочу виділити і команду консультантів, які активно допомагали у пошуку роботи, надавали вакансії та рекомендації щодо процесу трудоустрою. Їхня підтримка допомога створювали атмосферу впевненості та сприяли успішному пошуку перспективної роботи.
Рекомендую GoIT для тих, хто прагне отримати якісні знання та мотивацію у своєму навчальному шляху.