21 березня 2024 22:49

Крилов Ілля, fullstack developer in freelance

Всім привіт, мене звати Ілля. Мені 14 років і так, я осмілився піти на курс Fullstack розробника, чесно кажучи, не пожалів!
Курс дає величезну базу, досвід з іншими розробниками(такими самими «чайніками» як і ти (NotBrokenTeam я вас люблю!))), є купа текстового і відео матеріалу.
Щодо прям сильно виражених плюсів, яких ви не зможете знайти на інших курсах(принаймні я не зміг), так це сам процес навчання. Все розписано по полочкам, ментор розжує тему вздовж і впоперек так, що навіть моя кішка знає маршрутизацію як своє мяу)). А якщо навіть так не зрозуміло тему, то можна подивитись відео Репети, ця людина взагалі бог, спасав мене в найскладніших ситуаціях, Саша знає Реакт наче з народження код пише(не забувайте ставити його записи уроків на 1.5). Також мені сподобались групові проєкти. також подобається, що курс постійно чимось доповнюється, навіть після його закінчення, я знаю що мені робити далі,у мене є чіткий план дій. Кар’єрний консультант проведе за ручку і працевлаштує тебе, а якщо ти такий(або така) же малий(або мала) як і я, то запрошую, тебе, мій друже(або моя подружко), на фріланс. я можу ще довго писати, що у goit зручна лмс платформа, зручно оформлені чати у слаці, вся інформація актуальна, можна завжди почитати якісь додаткові матеріали, ти завжди можеш звернутися до ментора з великим досвідом, але єдине я скажу точно, на цьому курсі тобі точно ніколи не буде нудно. FSON84 хто читає, ставте вподобайки)