13 березня 2024 22:55

Alexandr Tanets, Fullstack engineer в OmiSoft

Всім привіт!

Хочу написати все просто.
Мені 34 роки, з яких останні 13 працював на кухні. Вже під час першого карантину я зрозумів, що сфера харчування вкрай не стабільна та не захищена. Остаточно все підтвердилося піч час повномасштабного вторгнення та рішення міняти сферу роботи та своє життя було прийнято.
Ідти в айті мені запропонував мій друг, він свічнувся з податкового інспектора на фронтент розробника. Він мені допомагав, і саме він порадив GO IT, хоча він не вчився там. Така була слава школи,що вчать вони добре і якісно.

От я і почав.
Це були важкі 11 місяців навчання. Під обстрілами, без світла та під звуки сирени.
Команда GOIT була весь час на зв’язку. Ми переносили заняття, проводили їх пізніше та в інші дні, через перебої зі світлом та інтернетом, але всі- абсолютно всі заняття були відпрацьовані на 100, а то і на 120%. Мене вразило,що навідь СЕО компаніі, який у нас вів курс по Реакту, так само був із нами, проводив додаткові сессії та стріми, це було круто та дуже надихало.
Після закінчення курсів зі мною весь час був кар’єрний сервіс, який мені допоміг підготуватись до співбесід, набратись впевненості,та отримати свій омріяний перший оффер.
Тепер я щасливий, що моя мрія здійснилася і я працюю з чудовими людьми в крутій компанії. Все про що я мріяв до курсів і під час них, тепер в мене є.

Дуже вдячний команді GOIT за їх роботу. Це дуже професійна команда і я радий,що тоді прийняв рішення навчатись саме в GOIT на курсі Fullstack online.

Дякую вам! Успіхів та розвитку.

Переплутав СEO з CTO ))) З нами був CTO — О. Репета.