4 березня 2024 20:47

Nazar Marcyniuk, freelance в freelance

Привіт) Отже, GO-IT. Чому саме я обрав цю IT-школу? Та, знаєте, відповідь доволі проста. Я листав стрічку в Instagram і побачив їхню рекламу. Записався на марафон з HTML і CSS. Після проходження та під час марафону я отримав низку позитивних емоцій і кайфував від процесу. На кінець марафону я був задоволений результатом резюме, яке ми склали, і зрозумів, що мені цього мало. Я захотів ще, у мене ніколи не було такого зацікавлення та жаги до знань, ні в школі, ні потім в коледжі чи університеті, хоча я досить непоганий інженер (тут більше допогли практика, ніж теорія).

Отже, я записався на курс Full-Stack і не пошкодував. Після Level Up HTML-CSS у нас розпочався JS, який став бустом для створення дійсно крутих програм. Потім був React, на якому ми створили чимало захоплюючих програм. Чого варта остання робота з телефоноою книгою чи пята робота з прогрмаою кінопошуку(якою я доречі активно користуюся, навіщо сторонні програми та сервіси, якщо є власна та ще й без реклами).

Вже після закінчення React я почав працювати на фрілансі (сайт, на якому я працюю, залишу в таємниці, адже ми всі тут конкуренти, ахах). Так от, 1000 гривень в день це впринципі можлива цифра, яку ви можете підняти з фрілансу, працюючи 6-8 годин. Все залежить від вас. Можете попрацювати 2-3 години та заробити 200-300 гривень — такий міні-пасивний дохід. Щодо офіційного працевлаштування, то тут трошки складніше, оскільки компаніям, здебільшого, потрібні мідл чи сеньйор розробники. Думаю, хто цим цікавиться, і без мене все знає (це стосується ситуації в Україні, щодо інших країн, я не володію інформацією).

Щодо того, що мені хотілося б покращити в навчанні в GO-IT, це те, що під час проходження курсу мені не зовсім сподобалося, що у нас був вільний вівторок. Хотілося б більше занять з живими викладачами. Думаю, ще одне онлайн-заняття не було б зайвим. Але це суто моя, так би мовити, забаганка. Ви робіть, як знаєте.

Щодо викладачів та менторів в GO-IT: HTML-CSS — супер викладач, який нам на живому прикладі показував, як писати сайт. Також супер ментор, який знімав детальні відео-фідбеки кожного разу — 10/10. JS — викладач впринципі непогано подавав матеріал, проте частіше я дивився відео від Аретма Рисіча. Його подача матеріалу мені більше подобалась, плюс він парцював так само, як викладач HTML-CSS (плюс-мінус). Ментор на цьому курсі мало чим допоміг — 6/10. React — викладач непогано подавав матеріал, в цілому було зрозуміло. Ментор — супер, детальні текстові фідбеки та допомога по всім завданням — дуже вам дякую — 9/10.

У нас також був курс з Node.JS — викладач добре подавав матеріал — 10/10.

Дати конкретну відповідь на те, чи можу я вам рекомендувати школу GO-IT чи ні, я не можу. Вирішуйте самі. Найкраще буде, якщо ви пройдете один з їхніх марафонів і зрозумієте, чи це ваше чи ні. Тоді вже вибирайте GO-IT як трамплін у басейн IT.

Особисто мені навчання в GO-IT дуже сподобалося, адже позаду залишилася низка крутих проектів і знайомство з чудовими людьми).