28 лютого 2024 23:13

Valeriia Zadorozhnia, QA в Perspective

Всім привіт!
Я дуже давно хотіла перейти працювати у сферу IT, також довго придивлялася до школи GoIT, проходила декілька їх безкоштовних марафонів на різні професії. І ось влітку 2023 року я нарешті наважилася та пішла навчатися в цю школу на QA.
Скажу одразу навчання давалося мені не легко тому, що було важкувато поєднувати роботу та курсі, до того ж я ще взяла ще інтенсив з англійської. Але воно того було варте! Всі ментори та менеджери дуже уважні та віданні свїй справі, дуже раджу також брати інтенсив з англійської там классно прокачують технічну англійську, а викладачі прям у саме сердце, що на інтенсиві, що на спікінг клабі❤️
І що мене ще підкупило з самого початку курсу так це те, що зірок з неба ніхто не обіцяє. Вони одразу говорять, що допоможуть, підскажуть, але все залежить від нас самих.
Так ось я закінчила курс в листопаді 2023 і вже на початку лютого отримала свій перший оффер!! І отримала я його завдяки кар’єрному центру GoIT)) Почала я активні пошуки роботи з січня місяця і вже в середені січня зі мною зв’язалася менеджер кар’єрного центру GoIT з пропозицією та передала моє резюме компанії, в якій я вже працюю майже місяць. Потім за два тижня я пройшла дві співбесіди та мені подзвонили з пропозицією роботи. Я була в повному шоці тому, що це була перша компанія в якій я проходила співбесіду і з першого разу отримала роботу.
Тому я хочу вам сказати, що варто просто вірити в себе, як бачите ситуації бувають різні, хоть шукає роботу місяцями проходить мільйон співбесід, а комусь щастить одразу, але ніколи не здавайтесь. А GoIT вам допоможуть розпочати цей шлях і дадуть вам весь матеріал та знання для початку кар’єри, каже це з власного досвіду)) Я однозначно РЕКОМЕНДУЮ школу GoIT!!!!