15 січня 2024 11:46
Вітаю!
Поділюсь враженнями про курс Дата аналітика в GoIT. Я була на 2гому потоці, фактично одразу після запуску цього курсу. В загальному мені сподобалось. Перш за все сама подача матеріалу була крутою, структурованою. Викладачі Ігор, Євген та Олександр дуже класні, кожен по-своєму. Дуже цінно, що є менторство на курсі. Ментор Ірина дуже сильний професіонал і майже свята, бо відповідала весь час на мої питання практично в будь-який час)))
Було багато теорії, треба було вникати і виділяти багато часу на навчання, що і зрозуміло, коли міняєш професію :)) Дуже кльово, що були проекти, які можна було потім додати в резюме і презентувати.
Це все дає свій результат. Я знайшла роботу ще під час курсу, користуюсь фактично всім, що вивчила на курсі.
Окремо маю сказати про кар’єрний розвиток. Дуже круті поради щодо резюме/пошуку роботи/ресурсів. Це справді дієво, оскільки я на власному досвіді переконалась в цьому. Більше того, в GoIT частенько заходять партнерські вакансії і їх пропонують учасникам курсу. Власне, так я і знайшла роботу.
Тепер про мінуси:
Особисто мені не вистачило python, на мою думку, було мало занять саме в цьому напрямку. Можливо, вважається, що він більше для дата саєнтистів, але і в аналітиці теж дуже потрібний інструмент.
На сам кінець маю сказати, що я вдячна курсу GoIT, адже я змінила професію і дуже швидко опанувала її.
Проте не варто думати, що це відбудеться само собою, курси надають всі можливості, а від студентів потрібно наполегливість і працьовитість, щоб досягти бажаного.
Тож можу сміливо рекомендувати цю школу)