3 грудня 2023 12:18

Артем Яковишин, Manual QA в Linkos group

Коли вчишся із захопленням — час пролітає неймовірно швидко.

Саме така ситуація спіткала мене після придбання курсу Manual QA від GoIT. Ці 3 місяці були неймовірно цікавими та корисними. Це не звичайний спосіб отримати релевантні знання та навички — це об’єднання у одну велику команду, сім’ю, де кожен — частина одного великого цілого. Неймовірно приємно знаходитись у спільноті однодумців — це почуття словами не передати) Я дякую усім та кожному: одногрупникам — за командну роботу та моральний дух, менторам — за неймовірно оперативну допомогу та постійну підтримку, викладачам — за просто нереальний буст у знаннях, менеджерці Ірині — за допомогу в усіх можливих питаннях і швидке вирішення величезної кількості непередбачуваних проблем. Окреме «дякую» хочу сказати кар’єрному центру, особливо Ользі Романюк — такої підтримки та зв’язочку я точно не міг очікувати! Неймовірно приємно, що ти не просто платиш гроші за якісно згруповані та оптимізовані для вивчання знання, а ще й отримуєш неймовірну кількість позитивних емоцій...) І ця магія, магія GoIT на мені спрацювала — я вже працевлаштувався і великою мірою саме завдяки зусиллям Ольги у пошуку вакансій) Це, як на мене, було найбільшим сюрпризом, адже я геть не очікував, що працевлаштуюсь так швидко) Але на цьому усе не закінчилось, бо стрес, синдром самозванця та інші «джунівські приколи» — часто невід’ємні компаньйони випускників І тут я вдруге хочу висловити усю свою можливу подяку Ользі — її підтримка неймовірно допомогла мені — заради правди, я зовсім не чекав, що мене запитуватимуть як я, наскільки мені комфортно, і допомагатимуть словом кожного разу, як я розкажу про свої відчуття!

В мене просто бракує слів, щоб описати ту радість та подяку — просто величезне «спасибі» усім!