29 листопада 2023 15:15

Anna Topchii, Low-code developer в Archysoft

Я навчалась на Fullstack розробника. Верстка далася легко, а потім початся JavaScript і мій мозок відмовлявся погоджуватися, що я зможу опанувати цей стек. Але наполегливість та неймовірне бажання взяли своє. Я завершила курс у липні 2023. Вже з квітня я шукала роботу, на це мене пішло майже пів року. Параленько зробила пет-проект, що впешті дуже зіграв в мою користь при працевлаштуванні.
Я дуже задоволена курсом, база знань дійсно велика. Неймовірна вдячність нашим менторам, які дійсно вкладали в нас душу і намагались пояснити те, що не завжди доходило і з 10 разу))

Чи варто переходити в ІТ? — тільки якщо ви дійсно цього хочете, вам цікава сфера, а не тільки зп. Кандидатів неймовірна кількість, зарплати на перший рік-два не дуже радують. А же навчання у вас займе майже весь вільний час протягом року
Чи потрібні курси? — якщо вирішили твердо йти в ІТ — то однозначно треба. Тут ви платите за досвід, допомогу, структуру, матеріали і постійну мотивацію. Можна вчитися самостій, але на пошук матеріалів і логіку навчання ви вистратите свій дорогоцінний час.