22 листопада 2023 6:31

Alexandr Tanets, Fullstack engineer в OmiSoft

Закінчив курс FullStack JS developer.

Що я можу сказати... вже маю свою першу роботу по цій спеціальності. До цього розробкою не займався, працював 12 років кухарем, навчався на економіста. З початком повномасштабної остаточно вирішив міняти сферу діяльності, купив курс та почав навчання.

Був дуже приємно здивований дружністю працівників, і тим як вирішувались будь, які питання по ходу проходження курсів, жодного мого звернення не було проігноровано.

Що стосовно викладачів: викладають дуже класні, практикуючі спеціалісти. Подача інформації та підкріплення всього реальними кейсами зробило свою справу, і кожен модуль був цікавішим за попередній. Вся система навчання дуже ефективна та цікава, вся програма написана так, що НЕ зрозуміти матеріал (як на мене) реально важко. А мені ще й пощастило мати за викладача по React JS автора курсу та СТО компанії, Олександра Репету, реально викладач від бога.

Що стосовно підтримки. Окрім всіх питаннь, по ходу навчання мене не залишали і після закінчення курсу, проводили кар’єрні консультації та допомагали з пошуком роботи. Мене готували до співбесід, мотивували та підтримували аж до тепер, коли я маю свою першу роботу в ІТ.

Тож чи раджу я цю компанію? Однозначно — так. Тепер навіть моя дружина навчається на курсі UI/UX дизайну. 😉