21 листопада 2023 11:42
Закінчила курси Manual QA, дуже задоволена і вже як майже два місяці працюю.
Я прийшла на курси вже з певними знаннями. Завдяки курсам я змогла заповнити певні пробіли, усі незрозумілі моменти завжди детально пояснювали, якщо треба — із відеопоясненням. Надається широкий перелік матеріалів для навчання, і основних, і додаткових. Курси включають в себе декілька блоків, і всі вони відносно обʼємні. Звісно, блок технічних навичок найбільший, проте є також і карʼєрні навички, де допомагають правильно оформляти резюме, профілі в соцмережах для пошуку роботи, є також заняття з англійської мови в рамках курсів та багато чого іншого. Окрім всього цього, наприкінці курсів бажаючі могли взяти участь у командному проекті, що для мене було дуже цікавим досвідом, який тільки дав мені можливість переконатися, що я далі хочу розвиватися в цьому напрямку. Після командного проекту також за бажанням були заняття по технічним співбесідам, що в якомусь сенсі трохи допомогло мені хоч трохи перестати боятися цих самих співбесід. Доступ до всіх матеріалів залишається пожиттєво.
Важливо розуміти, що тут багато чого залежить від власної ініціативи, треба вміти навчатися і за необхідності шукати додаткову інформацію самостійно. Це частина будь-якого процесу навчання, і без цього тут теж не обійдешся. Проте, як на мене, ментори на лекціях пояснюють інформацію максимально доступно, у разі необхідності, приводять певні приклади з власного досвіду для повного розуміння.
Після курсів з тобою в будь-якому випадку залишаються на зв’язку. Особисто мені кар’єрні консультанти часто скидували вакансії, але окрім цього ще щотижня кидають вакансії і у загальний чат. Мені в пошуках роботи допомагала Ольга Романюк, Partnerships Manager, що часто скидувала мені вакансії та рекомендувала по ним работотавцю. Завдяки цьому я отримала два офери, один із яких в результаті прийняла і зараз вже майже закінчую випробувальний термін.