7 листопада 2023 15:42
Дорога команда GoIT,
Хочу поділитися своїми враженнями від проходження курсу Python Developer, який я успішно завершив у листопаді 2023 року. Ця програма навчання була для мене неймовірно цінною та допомогла розширити мої знання та навички в області інформаційних технологій.
Протягом курсу, я мав можливість вивчати три основні напрямки розвитку в сфері IT: Python Core, Python WEB та Data Science (також додатково HTML/CSS/JS). Кожен з цих напрямків надав мені унікальні знання та навички, які були корисні та застосовні в моїй кар’єрі. Python Core допоміг мені зрозуміти основи програмування на Python, Python WEB дозволив створювати веб-додатки та розвивати власний проект, а Data Science надав знання про аналіз даних та машинне навчання.
Особливою цінністю для мене була якість викладачів та матеріалів, що надавалися на курсі. Викладачі були досвідченими та завжди готовими допомогти у вирішенні будь-яких питань. Матеріали були структуровані та легко зрозумілі (індивідуально☺️), що робило навчання більш ефективним та цікавим.
Крім того, курс надав можливість працювати над реальними проектами та завданнями, що сприяло практичному застосуванню отриманих знань. Ця практична складова була для мене дуже важливою, оскільки дозволила зрозуміти, як використовувати технології в реальних ситуаціях.
У підсумку, я вдячний команді GoIT за можливість пройти цей курс. Він допоміг мені покращити свої навички та підготуватися до кар’єри в галузі розробки на Python. Я рекомендую цей курс всім, хто бажає вивчити Python та розвинути свої навички в сфері IT. В кінці вдалося працевлаштуватися на компанію Nautic Ai (www.nauticai.co) — займається розробкою програмного забезпечення в галузі крипторинку.
З найкращими побажаннями,
Віктор