6 вересня 2023 22:34

Artem Krylov, Frontend Developer в TechnoGroup

Усім привіт! У цьому відгуку хочу поділитися моїм досвідом та враженнями від навчання на курсі Frontend Developer у школі GoIT.
Навчальна програма школи GoIT дуже детально охоплює всі необхідні аспекти роботи фронтенд розробника. Викладачі та інструктори мають глибоке розуміння у сфері веб-розробки і надають студентам зрозуміле та ємке пояснення. Один з ключових плюсiв цього навчального закладу — це практичний пiдхiд до навчання. Ми не просто теоретично засвоювали концепцii, а й мали можливiсть застосовувати їх на практицi, працюючи над реальними проектами.
Крiм теоретичних знань, GoIT також дає студентам можливiсть спiвпрацювати над реальними проектами у формі командної роботи. Це допомагає отримати досвiд роботи в командi та вирішувати реальні задачі, які можуть зустріти на практицi.
Також мені дуже сподобався підхід GoIT у плані навчання та презентації софт-скілів, основам командної взаємодії та взаємоповаги, що є необхідним для розробника.
По закінченню курсу мені вдалося пройти спiвбесiду в компанii TechnoGroup на посаду Frontend Developer та отримати роботу.
Загалом, навчання на курсі Frontend розробника у школі GoIT було для мене надзвичайно корисним і відкрило безліч нових можливостей у світі веб-розробки. Дякую команді GoIT за підготовку, знання, практичні навички, за комунікабельність та підтримку на шляху до працевлаштування!