24 серпня 2023 13:28
Минулого літа я розпочав навчання в GoIt, вибравши цю компанію, зокрема, через багато позитивних відгуків на DOU. Сьогодні я хочу також додати свій відгук.
За цей рік я успішно завершив курс Bootcamp 30 Online і отримав роботу в ІТ-компанії (менше, ніж за рік після початку занять). Почавши курси, я розумів, що самостійне вивчання програмування не завжди ефективне, через тиждень чи місяць вже не було тієї мотивації, що була на початку. Структурованість навчання від GoIt допомогла мені зберегти дисципліну: заняття починалися вранці, були перерви, практика та домашні завдання.
Моя група налічувала понад 30 учасників, але не всі успішно закінчили курс. Інші мали свої причини, але основний фактор успіху — самодисципліна та уміння управляти часом.
Курси також включали практичні індивідуальні та командні проєкти, які дали можливість попрацювати як розробнику, так і у ролі тімліда та скрам-майстра. Це додало багато цінного досвіду.
Самостійність, самонавчання, вміння керувати часом та мережування — ключові навички. Дуже корисний був спеціальний тренінг, який підготував нас до співбесід.
Ринок праці зараз дуже перенасичений. Бачив свіжу вакансію на djinni, на яку надійшло понад 1400 резюме. Я відправляв резюме на різні вакансії, але часто вимагали досвід. Знайшов роботу завдяки знайомому з курсів, Кості. Він працював у цій компанії і порекомендував мене на вакансію, але співбесіду я проходив як і всі. Важливість soft skills, про які нам розповідали на курсі, також велика.
Дякую всім, хто допоміг: sales Анастасії, перший раз зідзвонилися 25 червня, професійному клієнт-менеджеру Вікторії та Анні, таналовитій скрам майстру Юлії. Також я висловлюю вдячність всім лекторам, які вміло донесли матеріал і завжди надихали на успіх. Передаю найкращі побажання Кості, Колі, Ані, Колі, Дмитру, Єві, Мар’яні, Марині, Віталію, Юрію, Саші, Віктору, Саші та всім іншим. Ви — справжні професіонали та невід’ємна частина цього чудового досвіду.