23 серпня 2023 11:23
Вітаю всіх! Залюбки залишу відгук про курс Full-Stack Developer. У мене не стояло питання пошуку IT школи, тому що цей заклад сам знайшов мене — я побачила рекламу про марафон, потім про набір в IT Generation. Тому порівнювати та обирати школи IT не довелося.
Не пройшовши відбір в IT Generation, я вирішила не зупинятися та інвестувати у своє навчання. Марафон спеціальностей в GO IT дуже допоміг обрати саме той напрям, який цікавив мене. Завдяки пройденим марафонам і відбору в IT Generation отримала знижку на курс Full-Stack Developer. Вважаю, що ті гроші які я заплатила, це гідний вклад за ті знання і досвід, які я отримала.
Зручна авторська система LMS стала для мене основою в навчанні. Все, що потрібно знати напочатку зібрано в одному місці. Окрім конспекту, можна знайти ще записи уроків, додаткові матеріали, автоперевірки, інтерактивні ігри та багато іншого. Великим бонусом є те, що матеріали оновлюються актуальною інформацією, до речі самі студенти в процесі навчання, знаходячи помилки у конспекті, мали можливість брати участь у виправленні помилок у матеріалі. Після закінчення навчання залишається доступ до навчальних програм.
Не можу оминути увагою командні проєкти. Це неймовірний досвід, якого не можна здобути, навчаючись самостійно. Крім того, робота в команді дозволяє розкрити свої таланти, виявити слабкі та сильні сторони та здобути цінний досвід співпраці.
Додам що мені було важко навчатися через брак часу, основна робота, вимкнення світла, побутові речі та хотілось інколи опустити руки, але тепер, озираючись назад, бачу, що все було недаремно, бо прогрес між собою рік назад і зараз, коли я потрапила на свій перший марафон — очевидний і це дуже мотивує.
Зараз, після закінчення навчання планую повторювати та закріплювати пройдений матеріал. Бо темп навчання був у всіх різний, хтось віддавав увесь свій вільний час, хтось, як я — тільки частину. Об’єктивно вважаю, що не готова до співбесіди, тому тепер, коли дедлайнів у навчанні більше немає, буду надолужувати у навчанні.
У закінчення додам, що навчання було насичене та цікаве. Я обов’язково порекомендую курс у школі GoIT всім своїм друзям, які зацікавлені у вивченні.