6 серпня 2023 13:07
Мої враження від курсів залишилися настільки гарними, що мови не йде про те, як сильно я ціную отримані знання та їх корисність. Кожен вивчений елемент мав вагому значущість, і впевнений, що цей багаж знань забезпечить мені чудовий старт у моїй професійній кар’єрі. Однак, не можна дозволяти собі залишатись в безтурботності, мріючи, що усе легко збудеться само собою. Час і зусилля, ось що порібно вкладати у навчання.
Особливо хочу зазначити глибоку подяку кар’єрному сервісу, зокрема Яні Семенчук. Її оперативність та швидкість реакції на мої прохання вражають. Вона виявилася надзвичайно професійним спеціалістом і допомогла мені знайти роботу. Її експертність у створенні резюме просто неймовірна. Без її цінних порад, я би довго розбирався у цьому складному процесі.
Досвід командних проектів був дуже цінним, і я раджу вклададись в них на всі 100. Впевнений, що показувати такі проекти потенційним роботодавцям — це справжній ключ до успіху. Крім того, робота в команді дозволяє розкрити свої таланти, розвинути лідерські якості та здобути цінний досвід співпраці.