21 липня 2023 14:27

Mykola Tankov, Learning & Evaluation expert в Metro AG

Всім привіт!
Хочу поділитися своїм досвідом про курси Fullstack Developer в GoIT і ті зміни які вони принесли в моє життя. Одразу скажу відгук буде нестандартний :), т.я. я не став Fullstack Developer :), але зміг змінити своє життя на краще, а саме пробити стелю професійного і фінансового зростання в яку вперся до цього і отримати офер :)
Трохи деталей.
Про вибір курсів навчання.
На початку 2022, я почав шукати курси навчання IT, але маючи досвід професіного learning specialist я шукав відповідно. Це мали бути не просто курси, а відповідна еко система, з відповідним середовищем, експертизою, чітким планом навчання, підтримкою, зрозумілими і прийнятними умовами оплати. Зібравши всю інформацію вибору не було :) вірніше він був один GoIT :)
Про навчання.
Реальність перевершила очікування :) з одної сторони було все як планувалось — структура, дедлайни, багато нового, сучасні інструменти навчання, зустріч з менторами і багото іншого. З іншого боку, було речі які в буремні часи показали компанію з кращьої сторони — це і заморозка навчання для мобілізованих або за інших форс-мажорних обставин, гнучкий людський підхід і постійний push і супровід нас як студентів, навіть коли вони цього вже були не зобов’язані робити.
Про результати навчання.
Про те як я не став Fullstack Developer :) Я закінчив навчання в лютому 2023 і почав пошук роботи як Developer. Для цього я оновив linkedin і почав розсилати резюме. І всесвіт почув мене :), але т.я. він мудрий, він робить це своїм шляхом :) До мене в квітні постукалися рекрутери і запропонували зустріч по моїй основній роботі як learning specialist в міжнародну велику білу компанію. Де треба було бути proactive, open-minded, digital, lifelong learning, modern tools, English та інше. І я отримав офер! І з 1.05.2023 в новій ролі. І я для себе чітко можу сказати, що в цьому є і заслуга курсів GoIT.
Дякую GoIT за нові знання, «нарощені м’язи», постійну гонку і безсоні ночі :), але головне за результат!