5 липня 2023 0:22

Oleksandr Kryvoniuk

Привіт) Пройшов відбір на IT Generation та дуже радий, що абсолютно випадково обрав саме GoIT Bootcamp. Я навіть подумати не міг, що буквально за декілька місяців можна так сильно розвинутись та стати крутим розробником. Дуже сподобалась атмосфера навчання у цій школі. Абсолютно всі були відкритими до допомоги, і ніколи не залишали пасти задніх) Дуже сподобалось те, як влучно підібрані модулі курсу. Приємним бонусом після закінчення курсу Frontend розробника було те, що нам додатково відкрили ще декілька модулів по інших курсах)
Дуже класно, що окрім технічних знань, також були уроки для вдосконалення своїх soft skills, про важливість яких багато хто забуває при пошуку роботи. Також на курсі допомогли з правильним заповненням профілів на найпопулярніших ресурсах для пошуку роботи, що є величезною перевагою) У GoIT дуже крута LMS платформа для навчання, яку вони постійно покращують і роблять регулярні опитування у студентів про її використання. Платформа зручна в використанні та залишає лише позитивні емоції після навчання. GoIT дає реально великий багаж знань з яким можна стати професіоналом у своїй сфері, головне ваше бажання та цілеспрямованість, адже потрібно реально працювати і ще раз працювати. Тільки так можна досягти своїх цілей)