29 травня 2023 11:46
Бажаю усім вдалого і спокійного дня. Із власного досвіду можу сміливо рекомендувати GoIT усім, хто хоче розпочати свій шлях чи зростати в ІТ, але ще сумнівається. Я нещодавно закінчила курс Manual QA Engineer і практично одразу успішно працевлаштувалася, незважаючи на те, що конкуренція таки значна, а вакансій дня Junior -ів одиниці. Курс був насиченій теоретичним матеріалом і практикою, гарно структурований, а найкрутіше — це комплексний підхід і те, що матеріали і підтримка викладачів з тобою назавжди. Що я маю на увазі під комплексністю? А це те, що акцент роблять не лише на технічних навиках, а також прокачують ваші софтскіли, англійську, допомагають підготуватися до пошуку роботи, у написанні резюме, створенні профілів на сайтах з пошуку роботи, проводять кар’єрні консультації, а також дарують багато бонусів, про деякі з яких навіть не здогадуєшся на початку. Тому однозначно рекомендую і бажаю усім успіху і сміливості.