25 травня 2023 3:05

Illia Tsatsorin, Junior QA Engineer в ArboStar

Привіт усім!
Сьогодні я хочу поділитися з вами історією мого навчання в GoIT та працевлаштування як Junior QA Engineer.

Моя подорож у світ QA розпочалася з поради друга, який вже закінчив Fullstack Bootcamp від GoIT і працював у цій галузі. Хоча я цікавився розробкою програмного забезпечення, сам процес написання коду мене не приваблював. Тому, коли мій друг порадив мені спробувати себе у напрямку тестування, я вирішив його послухати.

Я взяв участь у безкоштовному тижневому марафоні від GoIT, де можна було спробувати себе у різних напрямках, включаючи тестування. Протягом цього марафону я переконався, що тестування — це те, що мені до вподоби, і почав активно збирати інформацію. Я читав книги, дивився вебінари та відеоуроки, щоб зрозуміти основні концепції. Згодом я вирішив поглибити свої знання і зареєструвався на курсі Manual QA Engineer від GoIT.

Цей курс дав мені можливість отримати практичні навички в тестуванні, а також навчитися використовувати різні інструменти та платформи. По завершенню курсу, я розпочав пошуки роботи. Після майже сотні відправленних резюме та численних тестових завдань, нарешті, мої зусилля виявилися успішними.

Зараз я з нетерпінням чекаю на нові виклики та можливості, які відкриваються переді мною завдяки знанням, які я отримав у GoIT.