24 травня 2023 20:30
Hello, Всім привіт. Поділюсь своїм досвідом навчання в GoIT на курсі Project Manager. Курс почала проходити у квітні 2022 року, поєднуючи його з безкінечними релокейтами) Але формат навчання та зручний час дозволили все встигати. Курс вів досвідчений і дуже цікавий викладач Костянтин Ом, програма навчання побудована на поєднанні теоретичної бази з конкретним проєктом, роботі над ним в команді та фінальному захисті проєкту. Особливо сподобались софтскільні тренінги з викладачем, та додатковий English.
Через місяць після завершення навчання я пройшла до Internship GoIT, а згодом на посаду PM Web студії, в якій працюю півроку та супроводжую розробку продуктів GoIT Group і GoITeens з неймовірною командою.
До переходу в IT моєю спеціалізацію була юриспруденція в різних установах, тож питання навіть не стояло який напрям обирати, організація процесів, комунікація з командою — це моє.
Тож, моя порада — обрати точний напрям, сконцентруватись на навчанні і діяти.
Всім добра