8 грудня 2022 14:12
Закінчив курс Full Stack online. І тепер вже можна сказати пару слів про цей курс, та GoIT в цілому.
Минулого літа вирішив змінити сферу діяльності на ІТ. Під час пошуку школи, наштовхнувся на безкоштовний марафон від GoIT.
Вирішив спробувати. То був марафон з HTML та CSS. Я був вражений якістю подачі матеріалу, та вирішив на цьому не зупинятись і вибрав курс Full Stack.
Перший блок був як раз HTML та CSS. Але після першої ж лекції виникло багато суперечок. Бо не всім сподобалась подача матеріалу. Але клієнт менеджер Катерина, відразу на це зреагувала. І хоча всім не догодиш, в неї це вийшло :) Замінили викладача. Новим викладачем став Андрій Данилко. Не знаю чого його ховали від нас, але це був зовсім інший рівень. Після особистого проєкту на цьому блоку, був ще проєкт командний.
Потім були блоки JavaScript та React. Викладачем був Гері Горват. Якісна подача матеріалу + конспект в LMS + відео Олександра Репети + робота менторів + мотиваційні відео від команди GoIТ, повністю занурювали в навчання.
Все йшло добре. До 24 лютого. Після початку повномасштабного вторгнення, керівництво зробило паузу в навчанні. Кожен тиждень клієнт менеджер піклувалась про студентів. Чи може комусь потрібна допомога. І тільки після того як всі студенти були готові навчатись, курс продовжили.
Навчання під час війни заслуговує окремої теми.
Отже закінчили JS з командним проєктом та React. Та почали блок Node.js. Лекції Богдана Лямзіна, на вищому рівні.
Потім був фінальний проєкт по React та Node.js.
На трьох командних проєктах я був тім лідом. І це безцінний досвід. Дякую всім викладачам та менторам, кар’єрним консультантам.
Висновки: Дуже якісна подача матеріалу. Досвід роботи в команді. Добре структурована програма. Дуже багато матеріалу. Підготовка до співбесід. Раджу всім хто хоче опанувати цю професію.