13 вересня 2022 13:01

Stepanyshyn Oleksandr, Software Engineer в Modern Expo

Закінчив курси в серпні 2022 року. Full Stack група FS_41, курс розрахований на 10 місяців, але війна внесла свої коррективи і ми провчились рік. За цей рік моє життя кардинально змінилось в кращу сторону) Починав з 0, не розуміючи навіть що таке HTML,CSS.
Вирішив спробувати 7-денний марафон, який вони проводять постійно. На марафоні було HTML, CSS, сподобалось працювати з цим) Було гарне викладання матеріалу.
Пішов на курс Full Stack, він поділений на 4 модуля:
— HTML, CSS;
— JS;
— React;
— Node.js.
Кожний модуль має свій конспект, записані відео уроки, домашні завдання і живі заняття з ментором, на яких можна отримати відповіді на свої запитання, або пораду для вирішення вашої проблеми. Домашні завдання перевіряються ретельно і завжди є коментарі до ДЗ, з виправленнями, або рекомендаціями.
Після 1,2,4 модуля є командні проекти де ми вчились працювати в групах, це гарний досвід для подальшої реальної роботи.
Отриманих на курсі знань і принципів роботи з JS і React вистачило для того, щоб за 5 днів ознайомитись самому з Vue і отримати першу роботу в IT) Тобто знань і інформації достатньо для подальшого самостійного розвитку.
Роботу почав шукати після модуля React і вже на фінальному проекті, в кінці навчання я отримав довгоочікуваний офер)
Хочу побажати успіхів усій команді GoIT, більше талановитих студентів і розвитку)