24 липня 2022 16:59
Навчався на курсі FullStack online.
Довго обирав школу для навчання, обрав GoIT і не шкодував ні секунди. Дуже крута компанія!
— Програма навчання.
Лише корисні технології, сучасний стек, задачі наближені до реальних кейсів, програма постійно оновлюється. Дуже круто штука — командні проекти. Вас ділять на невеликі групи, де ви обираєте самі тімліда, скрама, вчитеся працювати через систему контролю версій. Максимально наближено до реальної роботи у компанії.
— Колектив GoIT.
Що більше всього мені сподобалося в школі — це дуже дружній колектив.
За час навчання у школі, ментор, викладач будуть не лише ментором, а і вашим другом. Завжди допоможуть, підкажуть. Бували теми, які не стосувалися програми навчання, але все одно можна звернутися і вам постараються допомогти.
Можу відмітити не лише роботу викладачів, а і усього колективу GoIT. Починаюче менеджером і закінчуючи кар’єрним сервісом — всі круті фахівці, які знають що вони роблять.
Трішки можу сказати зі сторони співробітника. Колеги дружні не лише по відношенню до студентів, а і між собою. Дуже дружні і завжди допомагають один одному. Ще на середі навчанні мені дуже сподобалась атмосфера GoIT і я дуже хотів до них вже як працівник. :)
Дуже дякую усій команді GoIT!
Якщо ви шукаєте школу для навчання, наполегливо рекомендую!
Мрії збуваються, треба лише іти до них ;)