11 листопада 2021 23:47

Yurii Lukianovych

Самостійно вивчав верстку, та вирішив шукати IT-курси, щоб систематизувати своє навчання та мати зворотній зв’язок і наставника.
Розглядав різні варіанти і зупинився саме на GOIT. Я пройшов їх 7ми-денний марафон і мене підкупили подача матеріалу викладачем, вичерпна консультація від менеджера та захопленість своєю справою всіма людьми з команди goit, з якими стикнувся в процесі марафону та прийняття рішення.

Навчаюсь на FullStack Online. На даний момент пройшов верстку, java script та 2 групових проекти по цих технологіях. Я задоволений! Дуже гарно організований процес навчання, подання матеріалу. Для засвоєння 1 теми є тиждень: 2 записи вебінарів з детальним роз’ясненням від О.Репети (окремо про цього Мега-Крутого Чоловіка нижче), конспект з теорією та демками прикладів, 2 живих вечірніх вебінари(теорія і практика) та домашнє завдання. Саме ця структура сприяє тому, що інформація систематично відкладається та закріпляється у голові.
І, беззаперечно, Людина, заради якої стоїть йти на курси, хто і є автором навчальної програми — Олександр Репета! Окреме велике ДЯКУЮ цьому Мега-Крутому Чоловікові з великим практичним досвідом в IT — у нього просто дар і покликання викладати програмування, складні речі зробити зрозумілими для студентів. Здоров’я та всіх благ йому!!!

Окреме дякую Аллі Карпенко — клієнт-менеджеру, яка завжди готова допомогти!

Дякую, GOIT! Впевнений, що творю власну історію успіху з Вами!
P.S. Обов’язково доповню відгук, як тільки влаштуюсь на роботу)))

Підтримали:  Юлия Силенко Yuliia Hryschenko