15 червня 2020 11:14
В Goit на данний момент ще навчаюся на курсі Fullstack online, (з 29.07.19) і вже без поблем знайшов роботу в своєму місті)
Дуже задоволений форматом навчання, використовується зручний веб-додаток, (Schoology) , де можна швидко знайти всі потрібні для навчання матеріали.
Сам курс поділений на окремі блоки (html/css, js, reactjs, nodejs), після кожного блоку фін. проект, який можна додати в резюме, також на фін. проекті вчися командній роботі як з самим проектом так і з git-repo, тому коли прийшов на роботу було не важко влитися в колектив.
Домашні завдання, що потрібно виконувати після опрацювання теоретичної частини теми, завжди грунтуються на матеріалах теми і добре допомагають зрозуміти їх.
Курс побудований таким чином. що для кращого розуміння вам потрібно буде з кожним наступним заняттям вчитися більше гуглити. що напевно найважливіший скіл, якому вас тут навчать.
Клієнт-менеджер, ментор та викладач завжди раді допомогти, та швидко відповідають на запитання в будь-який час. Навіть коли вже почав працювати в фірмі і задавав питання не по темі яка вивчається на курсі.
Хочу зазначити, не путайте goit з іншими курсами, де вам обіцяють, що за місяць ви senior dev, тут дійсно одразу кажуть, що буде важко і вам дійсно старатимуться дати знання, а не просто взяти гроші.