29 березня 2019 1:14

Jaroslav Shkarupilo, епам-іді-*****

Чотири хвалебних відгуки від нульових акків менш ніж за два дні, при на порядок спокійнішій динаміці до того.

Раз, два, три, горнятко, не вари!

Ярославе, доброго дня.
До цього майже півроку не запрошували на dou через те, що і так було 19 послідовних позитивних відгуків. З сумнівних відгуків-ваш перший за 1,5 роки роботи) Розуміємо, що Ви клоните у бік того, що ці останні 4 відгуки не є справжніми. Проте причиною розміщення упродовж доби є прохання до випускників від нашого працівника, який допоміг їм знайти роботу цього тижня. Для підтвердження достовірності даних розміщаємо акаунти випускників: github.com/Gani4ka — акаунт Ані Єфімовой, яка працевлаштувалася у продуктову компанію «Genesis»; github.com/Alexandr0207 — акаунт Саші Жука (www.facebook.com/...​le.php?id=100017493482689 ), який працевлаштувався в IQusion IT; Аня Лютий- QA github.com/Lutii-Anna github.com/Alexandr-fly-code — акаунт Саші Ступака («AutoBidMaster»), який і після працевлаштування кожного дня буває у нашому офісі — запрошуємо до нас у гості та зможете з ним поспілкуватися наживо)

Підтримали: Nataliia ValkoSerhii Holovko