5 серпня 16:43

Іван Ралітний, Software Engineer в EPAM

Я навчаюся на 3 курсі Neoversity за спеціальністю Software Engineering.

Мій шях до Neoversity почався ще в 11 класі школи. Тоді я проходив курси програмування від GoIT. Після школи вступив до державного університету, але вже через рік зрозумів, що мені там не дуже подобається навчання. Якраз у той момент у Neoversity відкрили бакалаврат, і я вирішив спробувати. У результаті забрав документи з державного університету й перейшов сюди.

І зараз, після кількох років навчання, можу сказати, що рішення було правильним. Після 2 курсу я зміг знайти свою першу роботу розробником, чому дуже радий.

Що мені найбільше подобається в Neoversity це гнучкість. Не завжди виходить бути на заняттях у конкретний час, але завжди є записи, тому можна нормально поєднувати навчання з роботою та особистими справами. Матеріали зручні, дисципліни сучасні і постійно оновлюються, а практики справді багато.

Ще дуже подобається ставлення до студентів. Якщо виникають якісь проблеми чи не встигаєш щось зробити, до тебе ставляться з розумінням і намагаються допомогти, а не просто поставити дедлайн і забути про тебе.

Загалом для мене Neoversity став набагато кращим варіантом, ніж класичний університет. Тут я отримую не тільки освіту, а й практичні навички, які вже зміг використати для того, щоб знайти першу роботу в IT.

Підтримали:  Tetiana Tarasovych, Yuliia Klekova