16 березня 16:38

Елена Кациашвили, QA Engineer в GlobalLogic

Я працюю QA Engineer і маю магістерську освіту за економічним напрямом. Проте вже давно розуміла, що для подальшого розвитку кар’єри та більшої впевненості у сфері технологій мені необхідна якісна технічна освіта. Обравши магістратуру Neoversity за напрямком Data Science, я шукала не просто диплом, а реальні знання, які допоможуть освоїти нову перспективну професію.

Вражає підхід до навчання: сучасні матеріали, практика на реальних кейсах, гнучкий графік та викладачі, які не лише мають глибоку експертизу, а й готові допомогти розібратися з найскладнішими темами. Особливо важливо для мене було те, що програма відповідає європейським стандартам освіти, тож отриманий диплом має міжнародне визнання.

Що ще приємно здивувало — спільнота студентів. Це неймовірно мотивуюче середовище, де всі підтримують один одного, обмінюються знаннями та досвідом.

Після першого року навчання я зрозуміла, магістратура Neoversity — не просто навчання, а реальна можливість змінити кар’єру. Я вже бачу, як здобуті знання відкривають нові горизонти та допомагають мені робити впевнені кроки у сфері Data Science.

Підтримали:  Олександра Пудлик