12 грудня 2024 12:05
Навчання в Neoversity стало для мене справжньою точкою старту у сфері IT. Вже через 10 місяців після початку курсів я зміг знайти роботу, що стало вагомим досягненням при переході у нову сферу.
Матеріали та структура навчання розроблені так, щоб допомогти вам зрозуміти, у якому напрямку вам варто рухатися, і яка спеціалізація вам найбільше до вподоби. Це дуже важливо для тих, хто лише починає свій шлях у новій сфері.
Варто зазначити, що Neoversity — це не магічна паличка, яка зробить усе за вас. Для досягнення успіху необхідно докладати власних зусиль, додатково проходити матеріали, практикуватися і вивчати те, що вас цікавить.
Особливо сподобалися проекти, які були максимально наближені до реальних. Вони дозволяють відчути, як виглядає робота у справжніх умовах, і допомагають підготуватися до викликів, які чекають у майбутньому.
Хочу висловити особливу подяку клієнт-менеджеру Дарії Чернявській за допомогу у позитивному вирішенні неординарного питання, що дозволило мені швидше розвиватися в IT. Її підтримка та професіоналізм справили величезне враження!
Рекомендую Neoversity тим, хто готовий працювати над собою і шукає підтримку та якісну базу для розвитку в IT-сфері.