5 січня 23:04
Зайшла на цю сторінку і, якщо чесно, трохи здивувалась, побачивши тут негативні відгуки. Мій особистий досвід взаємодії з цією компанією був максимально приємним і позитивним, тому захотілося поділитися своєю точкою зору.
Я довгий час працювала в Godlike.Host і можу сказати, що це дуже сильна й цікава компанія. Тут працюють розумні, професійні та щиро залучені люди, які поважають одне одного й те, що роблять. Атмосфера в команді супер дружня, адекватна і без токсичності.
Зарплата завжди виплачувалась вчасно, без затримок і будь-яких неприємних сюрпризів — іноді навіть раніше, ніж очікувалось. Загалом відчувалось щире, коректне й поважне ставлення до людей, що для мене є дуже важливим показником здорової компанії.
Окремо хочу відзначити відкритість керівництва до діалогу. Ідеї ніколи не ігнорувались — навпаки, їх завжди були готові обговорювати, слухати й розвивати. Відчувалась реальна зацікавленість у зростанні як окремих співробітників, так і компанії в цілому. Це добре видно і по загальній динаміці розвитку — Godlike.Host дуже швидко росте й постійно розширює команду, залучаючи сильних, мотивованих і професійних людей. Саме тому тут працюють справді класні спеціалісти й формується сильна, жива команда, частиною якої було приємно бути ☺️
Зі свого боку можу сказати одне: мій досвід у Godlike.Host був дуже теплим і цінним. Нічого негативного згадати не можу, тому вважаю важливим залишити і таку точку зору 😊