Godlike Digital Solutions

22 грудня 2025 13:19

Denys Koskin, NDA в NDA

Одразу хочу акцентувати на тому, що цей відгук пишу з власної ініціативи і повністю добровільно (побачив негатив на доу щодо компанії де працюю і захотів надати альтернативну точку зору, щоб не виглядало однобоко). В Godlike я працюю майже рік, займаюсь маркетингом і менеджментом.

Перше — на стадії співбесіди все було комфортно, зайвого не питали, фідбек надавали швидко. Трохи здивувало те що експромтом попросили пройти психологічний тест, але я не бачу у цьому великих проблем, пройшов і все на цьому, мені приховувати нічого =)

Етап відбору в компанію досить стандартний для айті у 2025 — скрінінг, технічне інтерв’ю, тестове, фінальне обговорення деталей. Тестове було не складне і зайняло буквально один вечір, загалом мега-швидко і відкрито.

Друге — зарплата строго вчасно, в полному обсязі. Є гнучка система бонусів і можливість реально швидко рости (ревью перфемансу двічі на рік ДЛЯ ВСІХ, а в більшості компаній двічі на рік ревью тільки у джунів, інші — раз на рік). Політика по дей оффам і сік лівам теж адекватна — не вимагаюсь якихось бумажок, фоток градусника, ще чогось, реально присутня повна довіра між співробітниками і керівництвом, тебе ніхто не буде приковувати до робочого місця і змушувати записувати в трекер кожний відхід від монітора (а в деяких компаніях таке практикують).

А тепер третє і головне — компанія гнучка і дуже динамічна, тут РЕАЛЬНО можна зробити кар’єру. Варто акцентувати додатково і багато разів — ви без проблем можете за рік чи два вирости до мідл+/сіньор спеціаліста, перепробувати купу посад, зайнятись абсолютно будь-чим в рамках робочих процесів — варто тільки проявити проактивність. Я взагалі не знав, що мені настільки подобається займатись маркетингом, а тепер я розумію що це була справа моєї мрії, саме завдяки компанії.

Нікому нічого не нав’язую, але особисто для мене це супер-крутий досвід, за який завжди буду вдячний, якось так.

Підтримали:  Waldemar Heisler Yuliia Moroz

*Перечитав відгук і спіймав себе на думці шо перший абзац про ініціативу і добровільність звучить якось дивно, але насправді я всього лише мав на увазі що наткнувся на сторінку на dou абсолютно рандомно і просто в моменті захотів поділитись своїм чудовим досвідом з усіма хто можливо сюди зайде =)