21 серпня 2025 19:18
Вітаю!
Я проходила інтерв’ю на посаду Staff Operations Coordinator. Співбесіда була щирою та цікавою, і мені було приємно ближче познайомитися з компанією та її процесами.
На жаль, після зустрічі виникла неприємна ситуація: представник компанії пообіцяв надати фідбек після інтерв’ю та попросив нагадати йому про це електронною поштою, якщо він забуде. Однак жоден із моїх листів не отримав відповіді. У LinkedIn замість бодай короткого фідбеку я отримала лише повідомлення: «Привіт! Вибачаюсь!!!» — без пояснень і без самого зворотного зв’язку.
У вакансії зазначено, що компанія шукає відповідального та організованого колегу, який цінує порядок. Водночас обіцянка надати фідбек у конкретні строки так і не була виконана. Це особливо прикро, адже кандидатів просять витратити час на заповнення анкети та тестування. У такому випадку очікуєш від компанії хоча б мінімальної взаємності, особливо після етапу відео інтерв’ю.
Я пишу цей відгук не з метою створити негатив, а щоб звернути увагу на подібні моменти у процесі взаємодії з кандидатами.
Дякую за увагу.