Працюю в Glow Product Designer. В компанії дуже крута комунікація з співробітниками, усі готові вислухати та допомогти втілювати твої ідеї, це дуже цінно особливо коли бачиш дійсно щирий інтерес. Завдяки цьому ти завжди готовий віддаватись на повну у своїй роботі.
Також завжди проходять лекції, воркшопи на різні теми, для того щоб підвищити скіли робітників. З впевненістю можу сказати, що в цій компанії приділяють час особистому розвитку кожного і готові допомогти.
Я рада, що є частиною такої крутої команди з крутими та амбітними ідеями, які цікаво реалізовувати в життя <3
Працюю в Glow фінансовим менеджером.
Комфортні умови роботи, цікаві задачі та турбота про кожного. Здавалося б, ну що ще потрібно для того щоб працювати з задоволенням і відчувати свій вклад в єдину справу?
Але тут добре знають чим здивувати. Можливо банально.. Проте тут кожен може бути собою. В команді всі різні, яскраві особистості зі своїм стилем роботи, нестандартними і вибуховими ідеями, та головне готовністю допомагати, підтримувати і надихати.
В компанії кожен транслює чудові людські якості, професійний підхід до роботи та вміння приймати бачення інших на ті чи інші речі.
Насправді — не так вже й просто дійти до такого рівня, але Glow це вдалося.
Рада бути частиною команди та розділяти цю філософію :)
Проходила співбесіду з HR-менеджеркою Дар’єю. Спілкування було легким, цікавим, щирим. І загалом розмова справила на мене приємне враження. Це саме та співбесіда, коли ти забуваєш про хвилювання і насолоджуєшся розмовою. Гарне ставлення до тебе як до кандидата спонукає до відкритості, щирості та чесності. А це багато у чому визначає і саму компанію.
Працюю в Glow SMM-менеджеркою вже 2 роки. Ціную тут дуже високий рівень турботи про сівіробітників, доволі комфортні умови та прозорі шляхи для розвитку. Керівництво підтримує ініціативність та ідеї команди, мотивує матеріально та нематеріально, що дуже круто.
Також це мій перший досвід роботи в офісі, і можу сказати, що процеси роботи дійсно спрощуються за рахунок комунікації «тут і зараз». Тут відчуваєш, що твій внесок цінується.
А маленька команда створює відчуття затишку на робочому місці. Хоч іноді лінишся йти в офіс (на такі випадки є віддаленні дні), але все одно працюєш кожного дня з повагою та любовʼю до своєї роботи. Рекомендую glow як роботодавця!
Пропрацював у компанії 2.5 роки і за цей час багато чому навчився на проектах з різних індустрій, імпонує класний колектив та ставлення агенції до своїх співробітників. Агенція орієнтується на дизайні складних продуктів і співпраці на довгостроковий термін зі своїми партнерами тому для дизайнерів є класна можливість розвинути свої навички з багатьох сторін і побачити результат на власні очі, а потім ще не раз покращувати наявні продукти разом з розробниками.
Окремо хочу відзначити патріотичне ставлення компанії з початку повномасштабного вторгнення і організацію зборів агенції на допомогу захисникам, а також підтримку своїх співробітників у такі часи.
То якщо вас цікавить можливість для розвитку, ворк-лайф балансу та знайомства з крутими людьми які не тільки вас чомусь новому навчать, але й залишать легендарні спогади то вам до Glow Team :)
Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.