Працювала в Glow Design Agency 7 місяців, як дизайнер по просуванню портфоліо на Behance та Dribbble. Робота була справді цікавою й творчою. Атмосфера була дуже дружньою, завжди можна було звернутися по пораду, отримати фідбек, який справді допомагав рухатися вперед і розвиватися.
Працювала безпосередньо зі Стасом, кофаундером агенції, і можу сказати, що він був класним лідом на проєктах: завжди підказував, направляв, допомагав, коли це було потрібно, і давав мені простір для самостійності, що дуже цінно.
Окремо хочеться відзначити HR-команду — приємне та уважне ставлення, завжди с посмішкою та френдлі атмосферою.
Загалом — дуже теплий, професійний досвід, який я точно запам’ятаю надовго.
Залишу тут опис співпраці протягом
Після паузи 1,5 роки в дизайні через моє перебування в СОУ, повернувся до пошуку роботи. Отримав гарну рекомендацію щодо Glow від знайомих і звʼязався з HR Дашею. Пройшов всі етапи рекрутинга і тут почалась непослідовність, на яку варто було звернути увагу. Мене після всіх етапів, чи розглядаю я part-time, на що я відповів, що розглядаю, але я на фінальних етапах з іншими компаніями і можу точну відповідь дати пізніше. Нащо я отримав офер на full-time. Від інших компаній я теж отримав офери, але обрав Glow через ті самі позитивні рекомендації та умови оферу.
Жодних проблем протягом випробувального терміну не було, то ж ми почали повноцінну співпрацю. Протягом вже повноцінної роботи на проектах я помітив у себе проблему з уважністю, якої раніше в мене не було — я міг забути щось виправити або розповсюдити зміни на всі екрани.
В кінці року в мене був дзвінок 1by1 з тім лідом Стасом (він же один з оунерів Glow), на якому ми оговорили цю проблему і проблему з UX-writing, а також зробили план на майбутній розвиток. Загальний фідбек «Все добре, просто треба покращити пару моментів і тоді буде все супер». Буквально через день-два я уходжу на новорічні свята і коли виходжу, одразу отримую від тім-ліда повідомлення, щодо помилок з текстом та уважністю в деяких моментах, що клієнт був незадоволений цим, треба зібратись і довести проект без таких помилок до фінішу. Варто зазначити що цей проект був важкий, через кількість змін від клієнта та обмеженість у часу. Тому на проекті панував хаос. С початку січня ми з іншим дизайнером на проекті починаємо працювати з цими зауваженнями, та на приблизно 80% зменшуємо кількість фідбеку клієнта щодо дійсно наших помилок. В середині січня тім лід має гарний фід від клієнта, співпраця з клієнтом продовжується і я у якості подяки від тім ліда отримую смаколики (у великій кількості). А в
Я був дуже здивований, тому що до 1by1 не було жодного фідбеку щодо моїх проблем. Після отримання фідбеку є конкретний результат в у вигляді прогресу з вирішенням проблемам, але мене звільняють, умовно не даючи час виправити ситуацію і навіть не оцінюючи покращення та прогрес. Це я не кажу про те, що навіщо наймали людину після перерви в дизайні, якщо ви не готові до того, що потрібен буде час, щоб набрати форму. Навіщо робити офер, коли хотіли залучити спочатку як парт-тайм 🤷🏼 Короче моє звільнення не зрозумів не тільки я, але і інші люди в команді.
Не дивлячись на те, що я дивлюсь на цей досвід з Glow, як на негативний, все одно справедливо бути обʼєктивним.
Плюси Glow:
— Дружня атмосфера. Не зважаючи на фулл-ремоут, війну і тд, в команді дійсно дружня атмосфера над якою працюють;
— Система бенефітів. Компенсації різного роду;
— Активна робота HR;
— Колектив. Цікаві люди з високим рівнем проф скілів;
— Адекватний рейт за перепрацювання. Якщо буде потреба попрацювати додатково, то ви отримуєте оплату згідно рейту (він гнучкий і передбачає різні випадки перепрацювання).
Мінуси:
— Відсутність послідовності у кадровій політиці. Я так розумію багато залежить від субʼєктивного бачення оунерів;
— Затримки по зп. 2 з
— Відсутність вчасного фідбеку та прозорості процесів. «Дякую за роботу, все круто» і через
Завдяки досвіду співпраці з Glow я тепер матиму челендж, що мені треба пояснювати на співбесідах — чому я пропрацював в Glow лише 4 місяці та чому мене звільнили (на мою думку несправедливо і непослідовно) і при цьому залишатись привабливим кандидатом 😂
Альберте, дякуємо тобі за розгорнутий фідбек і за вклад, який ти зробив у проєкти. Нам дуже важливо розуміти, як команда сприймає внутрішні процеси, щоб покращувати їх і бути більш прозорими та послідовними.
Нам шкода, що твій досвід у Glow виявився негативним, і ми дійсно попрацюємо над питаннями кадрової політики, комунікації щодо фідбеку та загальної прозорості рішень. Будемо брати це до уваги та намагатимемося змінювати ситуацію на краще.
Щодо виплат — ми розуміємо, наскільки це важливий аспект роботи, і завжди намагаємося бути максимально відкритими в цьому питанні. В нашому оффері були визначені чіткі дати, проте в процесі співпраці компанія завчасно повідомила всю команду про незначне коригування графіку виплат. Кожен співробітник мав можливість обговорити цей аспект індивідуально за їх потреби. Ми завжди відкриті до діалогу та готові йти назустріч.
Щодо твоєї роботи — ми цінуємо твої зусилля та той прогрес, якого ти досягав за час роботи з нами. В Glow ми завжди прагнемо до високих стандартів, і, на жаль, бувають випадки, коли бачення подальшої співпраці у команди та спеціаліста не співпадають.
Ще раз дякуємо тобі за чесний відгук і бажаємо успіхів у подальшій кар’єрі. Сподіваємося, що твій наступний досвід буде тільки позитивним!
Привіт спільното👋
Мав сьогодні інтерв’ю із HR-менеджером Дарією.
Відчувається професіоналізм та серйозний підхід до відбору не тільки на етапі первинного скринінгу, а й впродовж усього хайрингового процесу. Не дивлячись на моє невелике хвилювання, в неї вийшло створити теплу й довірливу атмосферу, це допомогло розкритись.
Дуже подобається чесний підхід та швидкий фідбек. Тому ця співбесіда залишила тільки позитивні враження. Відчувається, що компанія дійсно піклується про своїх співробітників та цінує професіоналізм. Дуже хотілося б стати частиною команди й розвиватися разом!
Хотів би залишити відгук про співбесіду на позицію Senior UX/UI дизайнера. Атмосфера під час зустрічі була настільки приємною та теплою, що виникло справжнє бажання приєднатися до цієї компанії. Daria, HR-спеціаліст, проявила себе як справжній професіонал, детально й професійно розповіла про компанію, а також ставила важливі й чіткі уточнювальні питання щодо можливого найму.
Дуже хочу продовжити свою професійну кар’єру саме в цій агенції. Працювати з такою командою було б справжнім задоволенням, адже тут панує чудова атмосфера взаємодії й підтримки, а також є великі можливості для розвитку нових спеціалістів, які приєднуються до команди :)
Проходила співбесіду на посаду project manager. І hr manager, і фаундери дуже привітні і водночас професійні спеціалісти. Під час співбесіди створили максимально френдлі атмосферу, задавали цікаві небанальні запитання і також дуже розгорнуто відповідали на усі мої питання.
Дуже дякую за такий приємній експірієнс :)
Хочу поділитись і своїм досвідом проходження співбесіди в Glow. Перш за все — це легка та комфортна атмосфера на усіх етапах відбору. Друге — рівень професіоналізму (HR-спеціаліста та Фаундерів) та розуміння кого саме шукає компанія (влучні та конкретні питання, які стосуються прямої зони відповідальності та обов’язків кандидата). Компанія також з легкістю йшла на зустріч, коли я мав проблеми зі світлом та переносила міт на інший час. Загалом, залишились крутецькі враження від усіх етапів відбору. Переконаний, у цій компанії ніхто не залишиться без професійного зростання, цікавих та інноваційних проєктів та надійних колег.
Проходив співбесіду та захист тестового з Дар’єю, Стасом та Русланом. Вайб під час співбесіди був максимально френдлі. Враження залишились лише позитивні. Дуже якісно було проведено захист та надано максимально детальний фідбек, що допомогло мені виявити мої больові точки та зрозуміти, як я можу їх покращити. Дуже вдячний за такий крутий досвід!
Нещодавно проходила співбесіду з HR Дар’єю та отримала дуже приємні враження. Дар‘я створила комфотрну та водночас професійну атмосферу, я отримала відповіді на всі свої запитання дізнавшись більше про умови роботи, команду та їх цінності, що дозволило краще зрозуміти дух та настрій компанії.
Впевнена, що Glow Design Agency — ідеальне середовище для професійного розвитку та досягнення нових висот у кар’єрі. Дякую вам за цінний досвід та за вашу відкритість під час співбесіди.
Мала можливість поспілкуватись з HR менеджеркою у процесі відбору на вакансію UX/UI дизайнера, і взагалі, враження залишилися дуже позитивними. З початку співбесіди було відчутно відкриту атмосферу, що дозволило відчути себе комфортно під час розмови. HR менеджерка виявилася доброзичливою та професійною.
Найбільше мене вразило те, що HR менеджерка проявляла глибоке розуміння не лише професійних аспектів, а ще й наголосила на тому, що компанія цінує вільний час своїх співробітників.
В цілому, співбесіда була дуже продуктивною та інформативною, щиро дякую за такий досвід)
Щиро дякую команді за крутий experience:) Було дуже цікаво обговорювати можливості співпраці та ділитися ідеями з вашою командою.
Була крута та легка атмосфера, де я відчувала себе комфортно і впевнено.
Дякую за таку цікаву можливість 😇
Проходила співбесіду на позицію UI/UX Designer у Glow.
Надзвичайно приємна атмосфера та спілкування як і з HR так і з Lead дизайнерами. Комунікація проходила легко, все було пояснено дуже лаконічно, чітко та структуровано, що і не залишалось лишніх запитань.
Цікавим брейншторм та обговорення з повноцінним фідбеком щодо зробленого тестового завдання.
Цінний такий підхід до підбору учасників команди. Дуже дякую за позитивний досвід інтерв’ю!
Нещодавно проходила співбесіду у компанії Glow, та хотіла б подякувати команду за відповідальність та комунікабельність. Кожен з відгуків був чітким, конкретним та дуже корисним, що допомогло мені краще зрозуміти мої сильні сторони та слабкі сторони.
Окремі слова подяки хочу висловити Даші — неймовірному HR, з якою мені довелось спілкуватись. Її професійний підхід, увага до деталей та здатність створювати комфортну атмосферу під час спілкування говорять про високий рівень її майстерності.
Впевнена, що працювати в такій команді буде великою честю та надзвичайно цікавим досвідом.
Працюючи на позиції SDR у Glow вже майже рік, я хотів би поділитися своїми враженнями від роботи в цій неймовірній компанії. Glow Design Agency, яка спеціалізується на продуктовому дизайні та UX/UI розробці, дійсно заслуговує на увагу через свій стрімкий розвиток і професійний підхід.
З самого початку моєї кар’єри тут, я відчував дружню атмосферу і відчуття сімейного колективу, що робить процес роботи не тільки продуктивним, але й приємним. Принцип «win-to-win» та прагнення до спільного успіху є ключовими аспектами нашої корпоративної культури.
Особливу подяку хотів би висловити нашому HR, Даші, яка є справжнім серцем компанії. Її професіоналізм, теплота та підтримка зробили мою інтеграцію в команду надзвичайно м’якою та легкою. Це дозволило мені швидко зануритися у цікаві проекти та розвиватися як професіонал.
Glow вирізняється своїми цінностями, ставленням до співробітників та турботою про їх комфорт. Наші внутрішні бонуси та підтримка створюють неперевершене робоче середовище.
Підсумовуючи, я дуже гордий та задоволений, що є частиною Glow. Культура співпраці тут не тільки допомагає досягати професійних вершин на індивідуальному рівні, але й сприяє успіху всієї команди.
Я працюю в Glow Design Agency як проєктний менеджер вже 5 місяць
Glow Design Agency, спеціалізується на продуктовому дизайні і UX/UI розробці.І у цьому — ми дійсно струмко розвиваемось
У нас в компанії завжди панує дружня атмосфера та відчуття сімейного колективу. Ми віримо в принцип «win-to-win» і завжди прагнемо до спільного успіху та взаємодопомоги.
Особисто для мене, однією з найбільших переваг компанії є м’яка інтеграція в колектив, що дозволяє швидко розпочати цікаві проекти та розвиватися професійно.
Glow Design Agency надзвичайно особлива завдяки своїм цінностям, ставленню до співробітників і турботою про їхній комфорт. У нас завжди готові надати підтримку, допомогти та надихнути, і наші внутрішні бонуси роблять наше робоче середовище ще кращим.
Загалом, я дуже гордий та задоволений роботою в Glow Design Agency. У нас завжди відчувається підтримка, і культура співпраці допомагає досягати успіху як на індивідуальному, так і на командному рівні.
Працюю в Glow як Product Designer два місяці. З самого першого дня, починаючи зі стадії рекрутингу (співбесіди з HR та зворотного зв’язку щодо тестового завдання від лід дизайнерів), мені стало зрозуміло, що це саме те місце, де я хочу зростати та розвиватися.
Процес онбордингу і весь тестовий період залишили у мене глибоке враження від підходу компанії до нових співробітників. Я навіть не уявляв, що інтеграція в колектив може бути настільки легкою та гармонійною — це дуже важливо для комфортного старту на новому місці.
Особливо приємно бачити, як компанія дбає про кожного співробітника, створюючи умови, що дозволяють рости професійно. Регулярні лекції, воркшопи, тренінги — це лише кілька із ініціатив, що сприяють професійному зростанню.
Я дуже радий, що став частиною такої крутої команди!
Працюю в Glow Product Designer. В компанії дуже крута комунікація з співробітниками, усі готові вислухати та допомогти втілювати твої ідеї, це дуже цінно особливо коли бачиш дійсно щирий інтерес. Завдяки цьому ти завжди готовий віддаватись на повну у своїй роботі.
Також завжди проходять лекції, воркшопи на різні теми, для того щоб підвищити скіли робітників. З впевненістю можу сказати, що в цій компанії приділяють час особистому розвитку кожного і готові допомогти.
Я рада, що є частиною такої крутої команди з крутими та амбітними ідеями, які цікаво реалізовувати в життя <3
Працюю в Glow фінансовим менеджером.
Комфортні умови роботи, цікаві задачі та турбота про кожного. Здавалося б, ну що ще потрібно для того щоб працювати з задоволенням і відчувати свій вклад в єдину справу?
Але тут добре знають чим здивувати. Можливо банально.. Проте тут кожен може бути собою. В команді всі різні, яскраві особистості зі своїм стилем роботи, нестандартними і вибуховими ідеями, та головне готовністю допомагати, підтримувати і надихати.
В компанії кожен транслює чудові людські якості, професійний підхід до роботи та вміння приймати бачення інших на ті чи інші речі.
Насправді — не так вже й просто дійти до такого рівня, але Glow це вдалося.
Рада бути частиною команди та розділяти цю філософію :)
Проходила співбесіду з HR-менеджеркою Дар’єю. Спілкування було легким, цікавим, щирим. І загалом розмова справила на мене приємне враження. Це саме та співбесіда, коли ти забуваєш про хвилювання і насолоджуєшся розмовою. Гарне ставлення до тебе як до кандидата спонукає до відкритості, щирості та чесності. А це багато у чому визначає і саму компанію.
Працюю в Glow SMM-менеджеркою вже 2 роки. Ціную тут дуже високий рівень турботи про сівіробітників, доволі комфортні умови та прозорі шляхи для розвитку. Керівництво підтримує ініціативність та ідеї команди, мотивує матеріально та нематеріально, що дуже круто.
Також це мій перший досвід роботи в офісі, і можу сказати, що процеси роботи дійсно спрощуються за рахунок комунікації «тут і зараз». Тут відчуваєш, що твій внесок цінується.
А маленька команда створює відчуття затишку на робочому місці. Хоч іноді лінишся йти в офіс (на такі випадки є віддаленні дні), але все одно працюєш кожного дня з повагою та любовʼю до своєї роботи. Рекомендую glow як роботодавця!
Пропрацював у компанії 2.5 роки і за цей час багато чому навчився на проектах з різних індустрій, імпонує класний колектив та ставлення агенції до своїх співробітників. Агенція орієнтується на дизайні складних продуктів і співпраці на довгостроковий термін зі своїми партнерами тому для дизайнерів є класна можливість розвинути свої навички з багатьох сторін і побачити результат на власні очі, а потім ще не раз покращувати наявні продукти разом з розробниками.
Окремо хочу відзначити патріотичне ставлення компанії з початку повномасштабного вторгнення і організацію зборів агенції на допомогу захисникам, а також підтримку своїх співробітників у такі часи.
То якщо вас цікавить можливість для розвитку, ворк-лайф балансу та знайомства з крутими людьми які не тільки вас чомусь новому навчать, але й залишать легендарні спогади то вам до Glow Team :)