4 липня 2025 17:24
Хочу додати свій відгук про Глобал. Працюю з 2021 року. В цілому все добре, проєкти більш менш цікаві були. На жаль за 4 роки не було перегляду компенсації, навіть якщо я завжди отримував гарні відгуки від клієнтів та команди. Був рейз до сіньора, то навантаження підвищелося, але це нормально і в цілому завжди справлявся з поставленими завданнями.
По початку дуже напрягала кількість тренінгів, особливо DEI. Але згодом все вирівнялось. По поводу бюракратії я б не сказав що її багато, але є моменти. В цілому люди добрі и цікаві. Дуже було гарно працювати з Олегом І. та Ярославом П. А також з Наталією С. Нажать проєкти закінчуються. Що далі буде побачимо.
Співбесіду в глобал проводили в 4 етапи коли наймався у 2021. Але зараз на скільки я знаю, достатньо одного.
То мій висновок: можна працювати. Всюди є плюси та мінуси. Залежить від конкретної людини яка наймається і як вона розглядає робоче середовище.
Вдячний компанії за проведений час і підтримку у складний час.
На рахунок мовного питання: половина команди російськомовна, половина україномовна але у нас не має ніяких проблем з цим. Рахую проблема не в мові а втому що в головах.