GlobalLogic

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Миколаїв

29 квітня 2025 9:09

Владислав Сумський, Full-stack web developer в Mackenzie Laboratories

про свій досвід — марнування часу. 4 етапи інтерв’ю.

заставили переписувати своє CV під їх формат. одне інтерв’ю було російською, бо менеджер із хряківа не знає мови.

і весь оцей геморой на заключному етапі виявився даремним — я не сподобався клієнту.

11 коментарів

Вірно зробили, вони побачили що ти довбень!)

Підтримали: Anton Korotkoff

дуже негарно обзивати незнайомих людей. ви і в команді так себе поводите токсично?

Дуже негарно писати на Харків «хряків», де тисячі російськомовних захисників полягли, щоб ти мені тут зміг про токсичність писати!

Підтримали: Vlad DemchukGanna Slavutska

будь-ласка, на «Ви» звертайтеся до незнайомих. ми із вами на брудершафт не пили. тим більш, щоб ви мені писали образливі коментарі ще на рівному місці.

нічого не маю проти Харківа. оно, Жадан, наприклад, звідтіля. є там люди, я не сумніваюсь.

Підтримали: Pavlo Chechehov

Ну после слова хряківа можно не читать

Підтримали: Dmytro PoznanskyiGanna Slavutska

Ах, как трогательно, серп и молот, и звезда

Підтримали: Anastasiya Shevchenko

Владиславе, дякуємо за ваш відгук!

Нам прикро, що ваша взаємодія з компанією не завершилась тим самим кар’єрним метчем. Зауваження передали колегам й опрацюємо всередині. Щиро бажаємо вам успіхів на подальшому шляху та пошуку проєкту мрії!

Дякую! Бачу, ваша компанія вже опанувала Українську Мову, і це не може не радувати!!

Вітаю, Владиславе! Побачивши помилки у назві українського міста Харків, не зміг пройти повз. Саме «Харків». Дякую!

Підтримали: Igor UspenievGanna Slavutska

Як казав дєдушка Лєнін, людині властиво помилятися. Вибачте, якщо ви теж із Харківа.

Як казала славетна українка Ліна Костенко:

Життя пройде, немов вода,
і відцвіте, немов вишнева гілка...
в житті одна помилка — не біда,
біда, коли усе життя — помилка.
;-)