GlobalLogic

Київ, Харків, Львів, Миколаїв

25 листопада 2024 17:04

Lily Gasanova

Добрий день.
Даний відгук не несе негативного забарвлення, але демонструє ситуацію, яка у мене склалася.

У жовтні отримала повідомлення на Джинні від GlobalLogic з пропозицією, і 11 жовтня (у пʼятницю) пройшла технічну співбесіду як UI/UX Designer. Розмова була досить приємною, питання адекватні, а загальне враження від дзвінку — позитивне. 14 жовтня (в понеділок) зі мною звʼязався Engineering Director, щоб розповісти більше про проект й повідомити, що ймовірність позитивної відповіді складає 95%. Тобто, очікуємо фінальні апруви від клієнта і підписуємо офер впродовж тижня.

З цього моменту пройшло більше місяця. Ми підтримували звʼязок, і кожні два тижні я отримувала схожу відповідь: клієнти застрягли в бюрократії, але фінальні апруви майже отримані й проект все ще має сенс.

Сьогодні, на жаль, стало відомо що проект будо вирішено перенести на початок 2025 року, і цей процес закінчився для мене нічим. На даний момент не зрозуміло, на якій підставі було вирішено шукати кандидата на позицію та проводити технічне інтервʼю, якщо статус цього проекту не був до кінця відомий.

Сподіваюся що моя ситуація є вийнятком й не вважається нормальною практикою. Дякую.

Дякую за відповідь, але маю зауважити, що моє спілкування з Global Logic викликає питання.
Зараз я завершила спілкування стосовно позиції, відкритої на іншому проекті.

Після попереднього технічного інтервʼю (описаного вище) до мене донесли інформацію, що у разі появи проекту моя кандидатура буде знаходитися у пріоритетному списку, але на практиці, навіть після проходження повторного технічного інтервʼю, виявлося, що ці слова не несуть в собі сенсу.

Я отримала досить типову й позбавлену корисної інформації відповідь: «враження гарні, але проект зробив вибір на користь іншого кандидата через досвід у домені».

Цей фідбек не пояснює, за якими саме критеріями було сформовано остаточне рішення, й тим більше не дає розуміння, що я можу покращити / вивчити, як дизайнер.

Сподіваюсь, в майбутньому команда Global Logic покращить ставлення до кандидатів.

Лілі, дякуємо вам за зацікавленість у позиції та зворотний зв’язок! Щиро перепрошуємо, що вийшла незрозуміла комунікація. Бажаємо вам вдалого кар’єрного метчу!