GlobalLogic

понад 1500 спеціалістів
Київ, Харків, Львів, Миколаїв

23 січня 2023 12:22

Valentyn Burets, .net developer

Мав досвід проходження співбесіди на мідл .net позицію.
Всі працівники компанії ввічниливі і з ними приємно спілкуватися.
Окремо хотілося б виділити рекрутера Жанну Кузнєцьову. На мою думку вона один з найкращих рекрутерів. Після пошуків роботи у період війни можу сказати що дуже важко знайти роботу. І довелось багато контактувати з ректурутерами з різних компаній. Жанна найбільше запам’яталася як висококваліфікований спеціаліст у своїй справі. Вона відмінно провела первинну співбесіду. Залишилися приємні враження про співбесіду і про компанію. І було дуже приємно поспілкуватися. Також якщо виникають якісь питання щодо компанії, по вакансії можна було запитати і з радістю отримати відповідь. Можна навіть пораду може запитати і отримати відповідь. Це теж важливо. Бо багато рекрутерів навіть відгук чи апдейт про проходження співбесіди не присилають.
На наступному етапі проходження співбесіди була зустріч з менеджером команди та сініором з команди. Це була технічна співбесіда. Представники globalLogic проявили себе як висококваліфіковані спеціалісти з величезним досвідом роботи з технологією .Net та програмуванням в цілому. По закінчення технічної співбесіди мені надали відгук та поради на яких темах сконцентруватися і покращити. Враження про співбесіду виключно позитивні і працівники компанії гарні люди і з ними приємно спілкуватися.
Хоч я і не пройшов на позицію .net розробника у цій компанії, але в майбутньому буду знову пробувати свої сили щоб потрапити в globalLogic

Валентине, дуже дякуємо за ваш теплий відгук про взаємодію з GlobalLogic!
Надзвичайно приємно та цінно отримати такий розгорнутий та корисний для нас зворотній зв’язок.
Будь ласка, не зупиняйтесь у навчанні та кар’єрному розвитку. Щиро бажаємо успіхів!